Auteur: admin

Samenblog

September 2021 Helene en Twan schrijven elkaar brieven. Zij zestiger, hij twintiger. Het leek hen leuk om er een veertiger aan toe te voegen, de eer viel mij ten deel. Je kunt hier mijn eerste bijdrage lezen.

Apen-relaxtheid

Fame In 1968 voorspelde Andy Warhol dat in de toekomst iedereen zijn 15minuten van ‘fame’ (beroemdheid) gehad zou hebben. Hoe dat eruit ziet volgens Warhol, weet ik niet. Wel zie je hier vanaf minuut 35:30 hoe mijn ‘moment of fame’ eruit ziet. De dag dat bovenstaande ontdekking uitgezonden werd in Nieuwsuur, wandelde ik tussen de..

Lees verder

Help jezelf

Ik had een bloedhekel aan lange stukken asfalt in een wandelroute. Ik zag er het nut niet van in en het was niet comfortabel voor mijn fysieke gestel. Zeker als ik meerdere dagen achter elkaar wandelde, kreeg ik sneller last van mijn knieën. Bij elke stap dreunde het onwrikbare asfalt dwars door mijn botten heen…

Lees verder

Korter werken

Beschikbaar Kinderen hebben er last van als ouders een stressvolle baan hebben met hoge werkdruk en lange werkdagen, is de uitkomst van een onderzoek. Dat leek mij een open deur. Als ouder kun je er minder voor je kinderen zijn omdat je druk bent met je eigen stress. Daartegenover zag ik een filmpje van Green..

Lees verder