NIEUW!

 

Samen Oplopen is wandelcoaching volgens pelgrimsprincipes.

"Een pelgrimsprincipe is het mechanisme waar je mee te maken krijgt tijdens het pelgrimeren en wat je helpt om de situatie waar je in bent of het probleem waar je voor staat aan te pakken." De zelf-ontwikkelde pelgrimsprincipes zijn gebaseerd op duizenden kilometers pelgrimservaring van Nederland tot Japan. Ze zijn de inzichten onderweg. De metaforen helpen je om jouw nieuwe inzichten vast te houden en toe te passen in je dagelijks leven. In de rust van de natuur, zonder de ruis van 'wat moet' loop ik samen met jou op om met jouw vraag en wens aan de slag te gaan.

Heel toepasselijk zullen we stukken samen oplopen op het Gelukkigerwijspad, een hedendaags pelgrimspad in de provincie Utrecht. Kijk voor meer informatie op Samen Oplopen of neem vrijblijvend contact met mij op.

Aanbod

Individuele coaching "Stevig in de storm"
Als je het gevoel hebt grip te verliezen op je situatie, het lastig vindt om keuzes te maken en je handvatten zoekt om hiermee om te gaan, kan ik je helpen stevig te staan waarbij je zicht hebt op je wensen en grenzen. Je zult meer rust en energie ervaren. In 3 tot 5 ontmoetingen in de buitenlucht van 1 a 1,5 uur vinden we de route die past bij jou. Ik help je hierbij oa door te spiegelen, en oefeningen te geven.

Workshops wandelcoaching
Voor groepen die willen verbinden met zichzelf, elkaar en hun omgeving. Op het programma:
- St Pieters Bloklands Gasthuis in de week 'sterk in je werk'
- Pelgrimswegen naar Rome. "Het mysterie van pelgrimsgeluk"

Lezingen over pelgrimeren
Mijn persoonlijke pelgrimservaringen, van Nederland tot Japan. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar pelgrimeren, herinneringen wil ophalen of wil weten hoe je pelgrimeren in je dagelijks leven kunt toepassen.

Camini

Proeven aan pelgrimeren kan tijdens een Camini. Een mini-Camino en weekendpelgrimage te voet, in beeld, in stilte en gesprek in het klooster in Huissen, bij Arnhem. Volgend jaar is er één in mei en één in augustus.
Voor meer informatie, zie Klooster Huissen.

Historie

De Geluksroute is een landelijk initiatief, in 2012 gestart in Leiden. Nu doen er al negen steden mee, waaronder Amersfoort. Dit jaar mag ik op 2 en 3 juni 2018 in het Randenbroekerpark met jullie delen wat mij blij maakt. Want gedeeld geluk, vergroot geluk! Meer informatie: Geluksroute.

Privacy en contact

Nieuwsgierig geworden? Neem voor meer info vrijblijvend contact op via mail

info@Overal-Thuis of mobiel 06-21680281.

Klik door naar het Privacyreglement.